Κατηγορία προϊόντων

 

Επικοινωνία: Judy

Τηλ: 86-21-54361792

Κινητό: +8613817594987

WhatsApp: +8613817594987

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Inquire@Derflex.com

Ιστοσελίδα:www.Derflex-Sign.com

Υφασμάτινο ύφασμα από πολυεστέρα

Υφασμάτινο ύφασμα από πολυεστέρα

Το υφασμάτινο ύφασμα τοίχου είναι ένα από τα προϊόντα DERFLEX για τον πελάτη μας, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ταπετσαρία. Τα χαρακτηριστικά της απρόσκοπτης επένδυσης τοίχων 1.Wall ύφασμα ύφασμα είναι το προϊόν της αναβάθμισης της ταπετσαρίας. μπορεί να εκτυπωθούν εικόνες πολύχρωμες και ζωντανές. Είναι κατασκευασμένο από πολυεστέρα ...

συζητήστετώρα
Λεπτομέρειες προϊόντος

Το υφασμάτινο ύφασμα τοίχου είναι ένα από τα προϊόντα DERFLEX για τον πελάτη μας, το κλωστοϋφαντουργικό προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ταπετσαρία.

Τα χαρακτηριστικά της απρόσκοπτης επένδυσης τοίχων

1.Wall ύφασμα ύφασμα είναι το προϊόν αναβάθμιση της ταπετσαρίας. μπορεί να εκτυπωθούν εικόνες πολύχρωμες και ζωντανές. Είναι κατασκευασμένο από υφάσματα πολυεστέρα, πιο πολύτιμα από τα ταπετσαρία. Μετά από ειδική επεξεργασία, η υφή είναι πιο φυσική και πιο απαλή.

2.Τα περιβαλλοντικά χαρακτηριστικά. πυρίμαχο, αντιμυκητιασικό, αντιμοριακό, επίσης ανθεκτικό σε τρίψιμο, και ανθεκτικό στην υγρασία αναπνεύσιμο ισχυρό στην ταπετσαρία, μπορεί να προσαρμόσει καλύτερα το εσωτερικό κλίμα.

3. υφασμάτινο ύφασμα υφάσματος ίδια ευελιξία, δεν τοξικό, δεν μυρίζει. κατάλληλο για οδοστρώματα καθώς και καθιστικό με ηλικιωμένους και παιδιά

4. Εύκολο να εγκαταστήσετε καθαρό και να αντικαταστήσετε.

DERFLEX κύριο προϊόν:

DX3260: 300D * 300D, 260gsm. Μέγιστο πλάτος 7750px.


Συναφή προϊόντα
Εξεταστική